Лeтoм, кoгдa нaступaeт жaрa, наша сестра тeряeм бoльшe жидкoсти с пoтoм и чeрeз лeгкиe. Eсли нe пoпoлнять пoтeрянную вoду, крoвь нaчинaeт сгущaться, a этo мoжeт привeсти к нaрушeнию рaбoты сeрдцa, пoчeк, сoсудистoй систeмы. Пoэтoму вaм упрямо рекомендуют пить больше воды.
Же это не все. Необходимо держать (сохранять) в памяти (в голове) и о том, что с потом мы теряем и минералы – поташ, натрий, кальций, магний, хлор. А они в организме выполняют строй важных функций: поддерживают водно-солевой балансовый отчёт, кислотно-щелочное равновесие, отвечают вслед за сокращение сердечной мышцы, тонус сосудов, участвуют в передаче нервных импульсов.
Впоследствии текст на языке оригинала.
Тому важливо безграмотный тільки пити воду, але і відновити цінні интересах організму мінерали, щоб впоратися з зневодненням та бути здоровим. Головне дотримуватися достатнього питного режиму, належно харчуватися протягом дня. Варто звернути увагу сверху те, що ми п\’ємо. Основу має складати проста основа жизни. Краще, щоб це була природна столова водка из-под лодки, яка також постачає електроліти.
Видео дня
Багато мінеральних речовин знаходиться в наших продуктах харчування. Насамперед потрібно звернути увагу получай овочі, ягоди і фрукти. Саме вони влітку повинні складати основу нашого раціону. В них містяться невыгодный тільки мінерали, але і достатня кількість води. Эдак, наприклад, в огірках і помідорах до 95% рідини, в ягодах і фруктах — від 80 поперед 90%.
В яких продуктах знаходиться натрій та хлор? Вони прагматично в усьому, що ми їмо. Але безлюдный (=малолюдный) треба в спеку нехтувати і сіллю. Можна підсолювати страви. Обряд пам’ятати, що є обмеження: біля 5 г солі бери добу.
Добрим джерелом калію є все рослинна їжа. Окрім свіжих овочів, фруктів, ягід та круп калій є і в кисломолочних продуктах, рибі, грибах, бобових.
Кальцій. Влітку частіше звертайте увагу в натуральні кисломолочні продукти (кефір, простокваша, кисле молоко, домашній сир). Вживайте ягоди, зелені листові овочі, броколі, морську та цвітну капусту. Вони також збагатять ваш раціон цим елементом.
Продукти, багаті бери магній — листові овочі, морська деньжонки, каші, бобові, какао, темний шоколад, горіхи, а також деякі ягоди та фрукти.
Головне пам’ятати: влітку ми схильні накануне більшої втрати води та мінералів.
Харчуйтесь різноманітно та постоянно, пийте овочеві смузі, воду і насолоджуйтесь літом.