Стoит тaкoй aрoмaт в дoмe, чтo всe рoждeствeнскиe aрoмaтизaтoры излишни. У вaс eсть eщe врeмя, чтoбы пригoтoвить пeчeньe и oстaвить eгo вмeстe с чaшкoй мoлoкa в найт на 6 декабря на подоконнике. Придет а Святой Николай. Оставляю вас два простых рецепта.
Подальше текст на языке оригинала
Вывод 1:
Інгредієнти:
100 гр вершкового масла
100 гр цукру
1 яйце
225 гр борошна
5 гр розпушувача
1/2 ч. л. молотого імбиру
1/2 ч. л. кориці
1/2 ч.л. мускатного горіху
Приготування:,
- Розтопити олеонид
- Змішати масло з цукром
- Додати яйце і розмішати
- Поступово добавляти просіяне борошно з розпушувачем і всіма спеціями, вимісити
- Поставити бери годину в холодильник
- Розігріти духовку накануне 180 градусів
- Розкачати тісто, але маловыгодный тонко
- Вирізати печиво из-за допомогою форм
- Деко застелити пергаментом і викласти печиво
- Помістити деко з печивом в духовку і випікати 7 хвилин
- Контролюйте готовність, печиво має бути трішки м‘яким. Інакше если твердим
- Печиво викладіть нате чистий рушник, дайте охолонути і декоруйте.
Идея 2
Інгредієнти:
75 гр цукру
45 гр меду
дрібка солі
50 гр вершкового масла
1 яйце
1/2 ч.л. соди
200 гр борошна
2-3 ч.л кориці
Приготування:
- В кастрюльці змішайте вінчиком яйце, цукор, институт, сіль
- Додайте вершкове ароматное золото і доведіть до кипіння сверху середньому вогні
- Додайте соду і перемішайте вінчиком
- Після того як маса охолоне, додайте борошно і імбир
- Замісіть еластичне тісто, воно має трішки липнути раньше рук
- Готове тісте помістіть в холодильник мінімум бери годину
- Розігріти духовку перед 180 градусів
- Розкачати тісто, але далеко не тонко і вирізати фігурки
- Деко застелити пергаментом і викласти печиво
- Помістити деко з печивом в духовку і випікати 7 хвилин. Неважный (=маловажный) перетримайте!
- Після того, як печиво охолоне, декоруйте
Айсінг ( цукрова глазур)