Сoглaситeсь, лeпкa вaрeникoв пoлнoстью сближaeт сeмью, oбщими усилиями кoнцeнтрируeт дoбрo и тeплo зa oдним стoлoм. Oднo с яркиx упoминaний детства – наготавливание этого блюда.
Далее сноска на языке оригинала.
Існують десятки, а може і сотні рецептів тіста чтобы вареників, скоріш за совершенно, це як борщ: у кожної сім’ї він свій. Я поділюсь з вами рецептами моєї сім’ї.
Вареники з картоплею та грибами
Заварне тісто:
200 г борошна (8 ст. л. з гіркою, l частина)
150 г борошна (6 ст. л. з гіркою, ll частина)
200 мл сперма (0,8 склянки об’ємом 250 мл)
100 мл води (0,4 склянки об’ємом 250 мл)
Видео дня
10 г цукру чтобы солоної начинки (або 30 г к солодкої, 05 ст. л. – 1,5 ст. л.)
30 г вершкового масла
2 г солі (дрібка)
Заполнение:
500 г картоплі
200 г грибів
2 цибулини
50 г вершкового масла
20 г олії (1 ст. л.)
сіль та перець (вслед за смаком)
Вареники з вишнею
сверху 70 вареничків
Заварне тісто:
500 г борошна (20 ст. л. з гіркою)
10 г солі
250 мл окропу
50 мл соняшникової олії (рафінованої)
Фарш:
Вишня
Цукор
На цьому тижні объединение всій Україні ліпили варенички з різними видами начинок.